top of page
DP felgretting.jpg

FELGREPARSJON

Vi utfører felgretting og reparasjon av dine felger. Selv om du har vært uheldig å har bulket en felg kan det fortsatt være fullt mulig å reparere den. Vi tilbyr flere tjenester innen felgreparasjon og renovering. Vi retter og reparerer bulkede og skjeve aluminium/lettmetallfelger til både personbiler og varebiler.

felgretter.jpg

Felgretting

Har du vært uheldig og kjørt i en fortauskant eller et hull i veien kan du ha bulket felgen. I slike tilfeller vil du kunne oppleve kast i felgen, ubalanse i bilen  og risting i rattet. Hvis skaden ikke blir korrigert vil den ikke bare ødelegge dekkene dine, det kan på sikt forårsake alvorlig skade på både styring og fjæringen på bilen.​

Reparasjon av kantkjørte felger

Å kjøre i en fortauskant eller lignende og skrape opp felgen er noe de fleste opplever. En kantkjørt felg er ikke særlig pent og drar ned totalinntrykket av bilen. Vi benytter markedsledende teknologi for reparasjon av dine kantkjørte felger. Å renovere felgen koster i de fleste tilfeller betydelig mindre enn å kjøpe ny tilsvarende felg.

Pulverlakkering

Vi utfører pulverlakkering av dine felger. Pulverlakkering er det beste alternativet for lakkering av felger og gir et meget godt og varig resultat. Enten du ønsker å fornye slitte felger, skifte farge eller arbeidet er en del av renoveringsprosessen kan vi hjelpe deg.

bottom of page