Vår bilinteresse strekker seg langt over gjennomsnittet, og vårt mål er å levere fine og ekslusive biler med det lille ekstra. Vår lidenskap er å ta en allerede flott bil og gi den det lille ekstra mange leter etter. Gjennom våre samarbeidspartnere både i inn- og utland, erfaring og kompetanse, kan vi tilby absolutt alt av ekstrautstyr og deler til biler. Det er naturligvis mindre marked for dette enn bilen for «mannen i gata», men vi får også kommunisere og jobbe med personer som deler vår interesse. Dette skaper stor glede og tilfredsstillelse med jobben vi gjør.

Kontakt oss i dag dersom du har en drømmebil i tankene, men ikke vet helt hvor du skal begynne. Vi skaffer biler på bestilling og tilpasser deretter om vi ikke har på lager.

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyr finansiering av bruktbil og bruktimport gjennom vår samarbeidspartner Santander Consumer Bank.

Gode vilkår, renter og fleksible rammer gjør at Santander er markedsledende innen produktene de tilbyr.

Spør oss om SAFE! Låneforsikring!

 

 

 

 

 

Gjennom CODAN & Gjensidige tilbyr vi gunstige og fornuftige forsikringspriser på alt av kjøretøy. Gode kunderådgivere og effektive rutiner gjør at forsikringen din kan bli igangsatt mens du venter. Spør oss gjerne om pristilbud.

 

 

 

Vi har et stort utvalg av dekk og felger i vårt sortiment, alt i fra billigere budsjettdekk til premiummerker. Vi er en frittstående forhandler og har derfor stor valgfrihet når det kommer til innkjøp.
Våre innkjøp gjøres i største grad gjennom leverandører i Norge, men vi har også et bredt kontaktnett i USA og Tyskland på import, samt vårt egenimporterte merke Sportrak.

Vår dekkavdeling kan nås på tlf. +47 957 02 331

 

Priser

Kort oppsummering av priser på omlegging av dekk:

OBS! Pristillegg på kr. 25,- for omlegging av dekk som ikke er kjøpt gjennom Ålesund Auto. Dette gjelder også dekk kjøpt gjennom byttdekk og dekkonline.
Pris er per dekk, ink mva. Pristillegg på kr. 25,- per dekk til SUV ved dekkskift.

Type U/dekkskift M/dekkskift
Omlegging dekk 12″ opp til 16″ 150,- 200,-
Omlegging dekk 17″ opp til 18″ 175,- 225,-
Omlegging dekk 19″ opp til 22″ 200,- 250,-
Dekkskift personbil 50,-
Dekkskift SUV/varebil 75,-
TPMS-programmering 75,-

 

Dekkhotell

Hos oss får du topp service og trygg lagring av dine dekk.
Lagring 12 mnd: 1500,-
Lagring 6 mnd: 800,-

Priser ink. mva.

Dersom du er bedriftskunde med større antall kjøretøy, ta gjerne kontakt for pristilbud.

Med dekkhotell hos oss får dekkene dine den behandlingen de fortjener.

Inkludert i prisen får du:

  • Dekkskift
  • Vask og rengjøring av dekk og felg
  • Kontroll av mønsterdybde og lufttrykk
  • Kontrollrapport
  • Trygg lagring i låste og kameraovervåkede fasiliteter

 

 

Vi tilbyr finansiering av bruktbil og bruktimport gjennom vår samarbeidspartner Santander Consumer Bank. Gode vilkår, renter og fleksible rammer gjør at Santander er markedsledende innen produktene de tilbyr, og lånesøknader blir kjørt gjennom systemet på minutter. Derfor kan vi tilby Finansiering på minuttet! Spør oss om lån i dag, og bruk gjerne lånekalkulatoren for å se hvilke kostander som kan påløpe med normale renter.